Skip to main content

Actor de doblatge

Mostres d’àudio

El doblatge ha estat la meva principal ocupació des que l’any 1990 vaig entrar al món professional. El meu introductor en la professió fou l’actor i director Joan Pera, que em va oferir la primera oportunitat i també els primers papers destacats en algunes sèries d’animació en català dels anys 90.

Amb posterioritat, he treballat a pràcticament tots els estudis de doblatge de Barcelona, i també amb la majoria de directors i directores en català, la qual cosa m’ha permès anar evolucionant. Tot i que m’he especialitzat en personatges d’animació, també he doblat un gran nombre d’actors secundaris a films i sèries de tv, inicialment veus joves i en l’actualitat personatges de mitjana edat i madurs.

El personatge que més ha marcat la meva trajectòria ha estat, sens dubte, en Vegeta de Bola de Drac, sobretot degut al gran impacte assolit per aquesta mítica sèrie.

Més mostres al meu canal de Youtube

Joan Sanz Bartra – Canal oficial

Il·lustració: Magori Art

Alguns dels personatges d’animació als quals he doblat: Vegeta (Bola de Drac), Nakano (Músculman), Mal (Capità Planeta), Mestre (Hattori el ninja), Barrufet Poca-traça (Els Barrufets), Saldeath (One Piece) i Sakonji Urokodaki (Guardians de la nit)