Skip to main content

Guionista

Escriure guions originals és una activitat creativa que sempre m’ha interessat, i des que vaig iniciar-me en el món de l’audiovisual he intentat alternar la feina al sector del doblatge amb projectes de ficció.

Aconseguir produir un guió és lent i complicat, sobretot si és un llargmetratge, perquè la inversió sol ser molt elevada i no sempre és possible que la idea arribi a bon port. Malgrat tot, durant aquests anys he participat en els següents projectes produïts i estrenats.

1997

Cafè&Clixé

Migmetratge de 30 minuts emès per TV3 en la sèrie Nova Ficció. Direcció Manuel Balaguer. Argumentista i coguionista amb Manuel Balaguer. Participació també com a actor.

2000

Orígens

Llargmetratge de 90 minuts emès per TV3. Direcció Raimon Masllorens. Argumentista i coguionista amb Raimon Masllorens i Pau Garsaball. Premi Silver Screen Award al Festival de Cinema i Video de Chicago-2000. Producció La Productora per a TV3. Guió desenvolupat en col·laboració amb Pilots, del programa Media de la UE.

2002

Temps afegit

Llargmetratge de 90 minuts emès per TV3. Direcció Jesús Font. Argumentista i coguionista amb Joan Martí. Producció In-Vitro Films i Mediterráneo per a TV3. Guió desenvolupat en col·laboració amb Pilots, del programa Media de la UE.

2017

Mil coses que faria per tu

Llargmetratge de 90 minuts estrenat a sales de cinema i emès per TV3, TVE i Filmin. Direcció Didac Cervera. Argumentista i coguionista amb Dídac Cervera. Producció Alhena Produccions per a TV3. Participació també com a actor.

2018

¿Por qué miente la gente?

Curtmetratge de 15 minuts. Direcció Dídac Cervera. Amb Carmen Machi com a protagonista. Argumentista i coguionista amb Dídac Cervera. Producció Yumagic Productions. Premiat a tres festivals espanyols i seleccionat en 25 festivals nacionals i internacionals.