Skip to main content

Política de privacitat

Data d’entrada en vigència: 22 de novembre de 2021

Joan Sanz Bartra es compromet a mantenir la seva privacitat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte si teniu alguna pregunta o problema en relació amb l’ús de dades personals, i estarem encantats d’atendre’l.

Utilitzant aquest lloc i/o els nostres serveis, vostè consent l’emmagatzematge i maneig de les seves dades personals tal com es descriu en aquesta política de privacitat.

Definicions
  • Dades personals. Qualsevol informació relativa a una persona física identificada o identificable.
  • Processament. Qualsevol operació o conjunt d’operacions que es realitza sobre dades personals o conjunts de dades personals.
  • Titular de les dades. Persona física, la qual, les seves dades personals estan sent tractades.
  • Nosaltres. Joan Sanz Bartra.
Dades que recollim

Informació que ens ha proporcionat
Aquesta podria ser la seva adreça de correu electrònic, nom, adreça de facturació, adreça de domicili, etc., principalment informació necessària per lliurar-li un producte servei o per millorar la seva experiència com a client nostre. Guardem la informació que vostè ens proporciona perquè puguem realitzar altres activitats en aquesta pàgina web.

Informació recopilada automàticament sobre vostè
Això inclou informació que s’emmagatzema automàticament mitjançant cookies i altres eines de sessió. Per exemple la seva adreça IP, etc. Aquesta informació s’utilitza per millorar la usabilitat de les pàgines web. Quan vostè utilitza els nostres serveis, les seves activitats poden ser registrades.

Com utilitzem les seves dades personals

Utilitzem les seves dades personals per motius legítims i amb el seu consentiment. Per tal de complir amb les obligacions contractuals, processem les seves dades personals per a les finalitats següents:

  • Per proporcionar-li el nostre servei. Això inclou, per exemple, el registre del seu compte; l’accés als articles i/o catàlegs de venda específics, així com productes i serveis que es poden demanar.
  • Millorar la seva experiència d’usuari en la pàgina web.
  • Complir una obligació legal o contractual.
  • Per identificar-lo.
  • Per proporcionar-li un servei o oferir-li un producte.
  • Per comunicar-nos amb vostè, ja sigui per vendes o facturació.
Canvis a aquesta política de privacitat

Ens reservem el dret de fer canvis a aquesta política de privacitat.
Darrera modificació: 12 de març de 2022.